De Ruiten Aa

Restaurant de Ruiten Aa

Restaurant De Ruiten Aa staat bekend om de verse regionale seizoensgebonden gerechten van hoge kwaliteit, geserveerd met de Groninger gastvrijheid. Grote groepen kunnen hier terecht voor een familiereünie, verjaardag, bruiloft of personeelsfeest voor een betaalbare prijs. Voor de actieve gasten zijn er diverse arrangementen. Een koffietafel, lunch of buffet gecombineerd met een activiteit zoals fietsen, wandelen, kanovaren of FootGolf.

Het personeel van De Ruiten Aa staat voor u klaar!

Het restaurant is vanaf 1 april geopend van:

Woensdag t/m zondag van 10:00 – 20:00 uur!

*De keuken is geopend vanaf 12:00 uur*

- fotoimpressie -

De Ruiten Aa

camping de bronzeneik restaurant de ruiten aa

Menukaarten

  [accordionitem]

  Onze lunchkaart kunt u hier downloaden:
    Lunchkaart[/accordionitem][accordionitem]

  Onze wijnkaart vindt u hier:
  Wijnkaart[/accordionitem][accordionitem]

  Onze uitgebreide kaart vindt u hier:
  Uitgebreide kaart[/accordionitem][accordionitem]

  Onze dessertkaart vindt u hier:
  Dessertkaart[/accordionitem][accordionitem]

  Bent u nieuwsgierig naar onze arrangementen?
  U kunt onze arrangementen hier downloaden:
  Arrangementen[/accordionitem]

Buffetten

Barbecue's

Activiteiten

Footgolf

FootGolf is een combinatie van golf en voetbal, en wordt met een voetbal gespeeld. Doel is om met zo min mogelijk trappen de bal in de hole te krijgen die speciaal voor dit spel een doorsnede heeft van 55,5 centimeter. FootGolf lijkt dan ook eenvoudig, maar is moeilijker dan gedacht. Om de bal in de hole te krijgen, blijkt toch vaak niet zo eenvoudig te zijn! Alles over deze activiteit leest u op de volgende pagina: FootGolf Sellingen

Mountainbike

Wist u dat u prachtig kunt mountainbiken in de omgeving van Sellingen?
De mountainbike routes zijn afwisselend. Soms een technisch, uitdagend parcours door bossen en over zandheuvels. En soms even recht op zitten en genieten van het afwisselende, charmante landschap; met bossen, heide, vennen, kanalen, sloten, beken, weilanden, akkers en houtwallen.

Vergaderen

De Ruiten Aa biedt vergadermogelijkheden in huiselijke sfeer. Onze ruimtes zijn geschikt voor groepen tot 40 personen. Het is mogelijk om zelf uw opstelling te bepalen en u kunt bij ons een beamer huren. Wij beschikken over WiFi-internet zodat u direct aan de slag kunt.
Vergaderingen zijn te combineren met een lunch of diner. U kunt er ook voor kiezen om met uw gezelschap gebruik te maken van onze FootGolfbaan. De ideale manier om een inspannende dag af te sluiten. Neemt u gerust contact met ons op. Dit kan via het contactforumlier, via e-mail of gewoon via de telefoon.

Geocaching

Wist u dat Sellingen bij uitstek geschikt is als geocaching locatie? Zowel beginners als gevorderden kunnen hier naar hartelust meedoen met geocaching.

Geocaching, wat is dat?

Geocaching is een uitdagende activiteit waarbij u door middel van de ingebouwde GPS functie van uw smartphone op locaties komt die u normaal gesproken vrij snel over het hoofd zou kunnen zien. Met geocaching vindt u ” schatten” die verstopt zijn door anderen die ook deelnemen aan deze activiteit. Het is gratis en biedt veel vrijheid en plezier voor alle leeftijden. U kunt het geocaching het beste vergelijken met ” modern schatzoeken” . Geocaching is een wereldwijd fenomeen, helaas alleen nog vrij onbekend bij velen.

Maar, hoe gaat dit nou eigenlijk in zijn werking?  Alles over geocaching leert u in het onderstaande filmpje.

Overig

Bent u benieuwd wat voor activiteiten u nog meer kunt ondernemen vanuit de Ruiten Aa? Onze receptie staat u graag te woord. Wij beschikken over een zeer breed georiënteerde kennis van de mogelijkheden betreft de activiteiten in de omgeving.